2016 – Évértékelő

2016-tal egy jó évet tudhat maga mögött a Future Stars.
Nőtt az érdeklődés, és így a játékosok száma is a klub iránt, különképpen az U9-es korosztályban.
Csapatunk bővült, mert áprilisban elindítottuk a női csoportot, akkor még csak 4 játékossal, míg augusztusban már 34-en jöttek az edzésekre, és a meccsekre.
Az év során több nyertes, mint vesztes meccset játszottunk. Bozsik tornákon gyakran volt abban az örömben részünk, hogy vereség nélkül jöttek haza a sácok, különösen az U7, U9, U11 korosztályban!
Számos tornán, és kupán vettünk részt, és a fiúk hatalmas teljesítményének köszönhetően egyre jobban tartanak az ellenfél csapatok tőlünk. Külön büszkeség, hogy a fiúk nem csupán nyernek, hanem szép játékkal tudnak nyerni.
2016 februárjában az U7 elhozta a farsangi kupát, az U10 és U13 harmadikként állhatott fel a dobogóra 18 csapat közül!
2016 októberében, és december elején a PSK kupán és Bozsik teremtornán melegítettünk be az U8 és U10 játékosokkal a Mikulás kupára.
A 2016. évi Mikulás kupán nagyon szépen szerepelt a csapat! 6 csapattal vettünk részt a kupán és őt ebből éremmel térhetett haza. S nemcsak csapat, hanem egyéni eredmények is születtek: legjobb kapus, legjobb játékos, és a gólkirály címet is büszkén magunkénak tudhattuk!
Köszönöm fiúk, hogy minket edzőket, és a szülőket is ilyen büszkévé tettetek!
Szülőknek szeretném megköszönni azt a rengeteg támogatást, amit akár az egyes tornanapokon, akár az év során részünkre, a gyerekek részére nyújtottak! Kiemelném azt a szörnyű esős napot is, amikor velünk együtt szenvedték végig a tornát. Szeretném megköszönni Emíliónak, hogy olyan sok labdát szerzett a csapat számára.
Zsolt, Szabi, Zoli és Attila, nektek a sok jó tanácsért vagyok hálás. Minden Future Stars-os szülőnek a támogatást, és szeretetet, különlegesek vagytok, büszkék lehetnek rátok a gyerekek, mint ahogy mi is büszkén veszünk részt a meccseken a Ti jelenlétetekkel!
Edzők, Szabi, Matyi, Sylla, Attila és Janó! Köszönöm az egész éves kemény munkátokat, aminek együtt élvezhetjük a gyümölcsét!
Köszönöm a női csapatot támogató munkátokat Kriszta, Pál Zsuzsi, Eni!
Köszönöm mindenkinek, aki hisz bennünk és a gyerekekben, Ti vagytok a legjobbak, és mi leszünk a legjobbak 2017-ben!
Boldog Új Évet!
Steve