A csillagos ég a határ a jövő csillagainál

2016-tal egy jó évet tudhat maga mögött a Future Stars FC. De 2017-tel és a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ, a HTCC támogatásával még jobbra törekszik. Nőtt az érdeklődés, és így a játékosok száma is a klub iránt, különképpen az U9-es korosztályban – tudtuk meg Steve Yeboah menedzsertől. A csapat bővült, áprilisban elindították a női csoportot, akkor még csak 4 játékossal, míg augusztusban már 34-en voltak az edzéseken és a meccseken.
Az év során több nyertes, mint vesztes meccset játszottak. A Bozsik tornákon gyakran volt abban az örömben részük, hogy vereség nélkül tértek haza a srácok, különösen az U7, U9, U11 korosztályban!

“Számos tornán és kupán vettünk részt, és a fiúk hatalmas teljesítményének köszönhetően egyre jobban tartanak az ellenfél csapatok tőlünk. Külön büszkeség, hogy a fiúk nem csupán nyernek, hanem szép játékkal tudnak nyerni” – mondta el a Globoportnak Steve Yeboah. 2016 februárjában az U7 elhozta a farsangi kupát, az U10 és U13 pedig harmadikként állhatott fel a dobogóra 18 csapat közül.

2016 októberében és december elején a PSK kupán és Bozsik teremtornán melegítettek be az U8 és U10 játékosokkal a Mikulás kupára, amelyen nagyon szépen szerepelt a klub. Hat csapattal vett részt a kupán és öt ebből éremmel térhetett haza. Ráadásul nemcsak csapat-, hanem egyéni eredmények is születtek: a legjobb kapus, a legjobb játékos és a gólkirály címet is büszkén magukénak tudhatták.
Az idén pedig folytatni szeretnék a sikersorozatot. Ahogy Steve Yeboah mondja: a HTCC és elnöke, Balogh Sándor támogatásával a határ a csillagos ég 2017-ben.